ویلای v

.

Project description:

The client wanted a house where he could relax in calm and privacy among his family and friends and enjoy his extensive art collection.

The site for the building is on a mixed vernacular residential / light industrial street close to the clients companies offices. While the general surroundings at the rear of the plot are agricultural and offer a quiet perspective, there is considerable traffic at the front.

In this project we therefore tried to create “a little world on its own” by arranging all dwelling quarters on the ground floor in a U-shape around an open air courtyard. On the inside of this shape a continuous glass wall opens the generous circulation and living rooms to this “heart”, the social core of the house. Designed for easy living, it is here that guests are invited to enjoy the light, space and art. To the outside the walls of the building are mostly closed however: smooth surfaces of white plasterwork, only sparsely punctuated with large windows where needed for the more intimate rooms that cradle the transparent inner space. The first floor is reserved for business and recreational seclusion: discrete volumes house an office and a media room and give shape to the silhouette of the house, their distinct windows catching north light and looking across the surrounding fields.

vv_220611_01vv_220611_02vv_220611_03
vv_220611_04vv_220611_05vv_220611_06
vv_220611_07vv_220611_08vv_220611_09
vv_220611_10vv_220611_12vv_220611_13
vv_220611_14vv_220611_15vv_220611_16
vv_220611_17vv_220611_18vv_220611_19
vv_220611_20vv_220611_21vv_220611_22
vv_220611_23vv_220611_24vv_220611_25
vv_220611_26vv_220611_27vv_220611_28

/ 2 نظر / 17 بازدید
هديه

سلام دوست عزيز مطالبت عالي بود لطفا به فروشگاه من هم سر بزن ممنونم.[گل]

بد بود